OUTDOORS VICTORIA CONFERENCE 2022

TIMETABLE

Opening & Welcome  | 8:00am- 10:00am   

  • 08:00am – 09:00am |  Registration Open | Ground Floor foyer of the Lilydale Lakeside Conference Centre 
  • 9:00am – 10:00am | Opening | With Wurundjeri Elder, Alex Kerr who will Welcome us to Country |  Housekeeping Aunty Dot Peters Auditorium

Keynote

10:00am – 11:00am | The Power of People : Opening keynote – Libbi Gorr |  45 mins with 15 mins for Q & A | Aunty Dot Peters Auditorium


Morning Tea

11:00am- 11:30 am  | Ground Floor foyer of the Lilydale Lakeside Conference Centre 


Session 1

11.30 am- 12.20pm  | 50 mins


Lunch

12:20pm  – 1:20pm | Ground Floor foyer of the Lilydale Lakeside Conference Centre 


Session 2 

1.20pm- 2.10pm | 50 mins


Session 3

2.25 pm- 3.15pm | 50 mins


Afternoon Tea

3:15 pm – 3:45 pm | Exhibitor & refreshment hub


Session 4

3:45 pm- 4:35 pm | 50 mins


Cocktail Hour (Drinks & Nibbles)  with a special OUTDOOR EDUCATION AUSTRALIA Program Award presentation

4:35- 4:45 | Andrew knight will introduce a short video and OUTDOOR EDUCATION AUSTRALIA “Program Award” | Aunty Dot’s Auditorium

4:45 – 6:00pm  | Cocktail Hour  (Drink & Nibbles) | Exhibitor & refreshment hub

Day 2  

  • 08:00am – 08:45am |  Registration Open | Ground Floor foyer of the Lilydale Lakeside Conference Centre 
  • 08:45am – 9: 00am | Welcome to Day 2: Housekeeping | Aunty Dot’s Auditorium 

Brian Nettleton Lecture 

 9:00am- 9:45am | Brian Nettleton Lecture: ‘Through the unknown, unremembered gate’ by Brian Wattchow | Education & Outdoor Learning | Aunty Dot’s Auditorium 


Morning Tea

9:45am- 10:20am  | Ground Floor foyer of the Lilydale Lakeside Conference Centre 


10:20am- 10:40am | Minister Merlino will deliver his opening Day 2 address | Aunty Dot’s Auditorium


Session 5 

10:45am – 11.35am | 50 mins


Session 6 

11:50am- 12.40pm  | 50 mins


 Lunch

12:40pm  – 1:40 pm  | Ground Floor foyer of the Lilydale Lakeside Conference Centre 


Session 7

1:40 pm – 2:30 pm  | 50 mins


2:30pm- 3:30pm

Wrap up with Afternoon Tea served & Announcements  | Ground Floor foyer of the Lilydale Lakeside Conference Centre